Workshops

Workshops

Het Zonnemedicijnwiel

       Dreamtime Healing Concert

       (Music & Voices channeling by Marco a.k.a. Standing Rock)

Het Zonnemedicijnwiel is een mystiek symbool dat kan dienen als plattegrond in de zoektocht naar Waarheid. Met de 24 Medicijnboodschappen en de 48 Kristalboodschappen in het boek van Mia (Savinah) wordt het Zonnemedicijnwiel een krachtig spiritueel werkinstrument.


Tijdens de workshops improviseert Marco bij de klankharmonisaties visionaire muziek met klanken, in harmonie met de vibraties van kristallen, aanwezig op het Zonnemedicijnwiel. Met de trom channelt hij Oude Wijzen uit volkeren, één met Aarde en Kosmos; hierbij reis je diep de Droomtijd in, waar ook in je onderbewustzijn herinneringen en informatie kan ontvangen worden, als medicijn of richtingaanwijzers voor je pad op Aarde. 


Liederen, als kristalboodschappen geschreven door Mia, op muziek, door Marco gecomponeerd zullen je ziel beroeren, aanspreken, herinneren en aansporen.

Ervaringen kunnen worden gedeeld en worden toegelicht met de structuur en de inhoud van het Zonnemedicijnwiel.


Het pad van het Zonnemedicijnwiel laat geen dogma's toe, door niets of niemand. Je wordt uitgenodigd zelf Waarheid te ontdekken. Het pad van het Zonnemedicijnwiel is een reis die moed vergt, want je kent de route niet. Niet toevallig dat het jou roept, want het bevat antwoorden, op je verborgen vragen en noden, op die diepe verlangens die al zo lang aan je ziel knagen.

Het pad van het Zonnemedicijnwiel, met elke plaats op elk van de 3 cirkels, laat je eenheid en verbondenheid ervaren,

inzonderheid met de Bron.


Aanvankelijk kan je je een avonturier voelen op een avontuurlijke reis, maar door verder en dieper te durven gaan en zo elke straal van het Zonnemedicijnwiel te verkennen, in elke kleur van de regenboog, word je een Regenboogkrijger!

Een Regenboogkrijger neemt de volle verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven.

Een Regenboogkrijger oefent om meesterschap te bereiken, niet over anderen, maar over zichzelf en zijn of haar levensomstandigheden.

Het is een onderdeel van een groter doel, waar velen op verschillende manieren aan werken, verspreid over de hele wereld.

Wat je daarbij innerlijk ervaart, zal je uiterlijk gestalte geven. Zo word je als Regenboogkrijger een Lichtstraal, aangeraakt door innerlijke schoonheid om de wereld te laten ervaren vanuit een nieuw Licht: een lichtstraal van en naar de Zon!!

               

Bijkomend mogelijke specifieke doelgroepen:


De harmoniserende, relaxerende werking, brengt innerlijke beweging, een her-bronning naar nieuw evenwicht, balans.

Workshops met het Zonnemedicijnwiel zijn dan ook een vernieuwende ervaring voor wie op zoek is naar rust, naar (her)oriëntatie (persoonlijk, relationeel of professioneel),ont-moeting, herinnering..., maar laten ook evenzeer net dàt ervaren, in beweging brengen, wat men nodig heeft bij bijvoorbeeld, herstel na ziekte, burn-out, time-out, het zich niet goed in zijn vel voelen..., zowel bij volwassenen als bij jongeren.

Voor lichtwerkers en hulpverleners in de meest ruime zin, geeft het een welverdiende kristaloplading, met nieuwe energie en inspiraties!

Wanneer jij deze roep voelt, geven we graag meer toelichting over deze gezamenlijke reis!

 *

         *    *